instalromania.ro Web analytics

             CONFIDENTIALITATE


 

                             Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar.

                             In cazul in care doriti sa va creati un cont pe site-ul http://www.instalromania.ro  este necesara furnizarea unei adrese de mail valide.

                             Daca trebuie sa va contactam si aveti cont creat, veti primi un e-mail. Daca nu reusim pe e-mail sau nu aveti un cont creat vom incerca sa va contactam telefonic.

                             Sunt situatii cand va solicitam informatii suplimentare, de exemplu pentru verificari de securitate. Cand sunt solicitate aceste informatii, la momentul colectarii acestora, va informam cum intentionam sa le utilizam.

                             Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal

                             si protectia  vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Ecotech Chemicals  S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra,

                             un membru al familiei  dumneavoastra ori o alta persoana.

                             Scopul colectarii datelor este de confirmare a comenzilor.

                             Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea receptionarii comenzilor. Informatiile preluate de la dumneravoastra sunt folosite exclusiv pentru procesarea comenzilor.

                             Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre SC Ecotech Chemicals  S.R.L., acordul dumneavoastra este necesar.

                             Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale

                             care va privesc si sa  solicitati  stergerea datelor.

                             Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Ecotech Chemicals  S.R.L.. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

                             Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai repede posibil.

                           Conturile (informatiile aferente) pot fi modificate doar de titularul adresei de mail atat persoane fizice cat si juridice.

                             Recomandam crearea de conturi pe adrese private (de tipul office@numefirma.ro) celor care fac achizitii pentru entitati juridice.