instalromania.ro Web analytics

                       GHID DE CUMPARATURI


                              Datele de contact, datele de facturare:


             Contul de utilizator pe site-ul de instalatii al firmei SC ECOTECH CHEMICALS SRL se inregistreaza pe Persoana Fizica.

              In contul de utilizator se pot adauga alte entitati Persoane Fizice ori Persoane Juridice pentru care se emit documentele de vanzare (Certificat de Garantie, Declaratie de Conformitate, Fiscala, Bon Fiscal, Chitanta).

              Datele de contact sunt numele, numarul de telefon (de preferat numar de telefon mobil), adresa de mail.

 

 

                              Comanda pe site:

                                           

            Utilizarea site-ului http://www.instalromania.ro necesita activarea cookie-urilor si Javascript in browserul dumneavoastra.

            Pentru a lansa o comanda prin intermediul magazinului online puteti sa va inregistrati cu o adresa de mail valida sau puteti sa ne furnizati telefonic informatiile necesare finalizarii comenzii.        
            Pentru comanda online, alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "comanda" sau  "adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

            Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi. Pentru a trimite comanda faceti click pe butonul "Finalizare comanda".

            Aveti posibilitatea sa cumparati cu inregistrare sau fara inregistrare.

                                           Daca v-ati inregistrat, aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate, date facturare si de transport, etc.

 

                                         

                              Comanda telefonica:

 

                Pentru comanda telefonica sunati la numarul de telefon: 0784.202.619 si furnizati-ne informatiile necesare finalizarii comenzii (produse cantitate si mod de ridicare/plata)

                In cazul in care toti operatorii sunt ocupati, centrala  va retine numarul de telefon de pe care ne-ati apelat, si veti fi contactat imediat cum se elibereaza un operator.