instalromania.ro Web analytics

                                  TRANSPORT  RAPID:

 

                      Odata ce v-ati hotarat sa comandati la ECOTECH CHEMICALS, aveti la dispozitie modalitatile de livrare specifice nevoilor dumneavoastra:

                      La magazinul Ecotech Chemicals sediul Ecotech Chemicals (Sos. Dudesti-Pantelimon nr. 19, in incinta Izocolor) - livram intre orele 9:00 - 16.00 de luni pana vineri.

                      Reprezentantii companiilor pot ridica marfa de la sediul Ecotech Chemicals numai in baza imputernicirii si stampilei societatii.

                      Prin curier rapid - de luni pana vineri. La cerere expresa putem livra sambata -  in conditiile in care comanda a fost efectuata pana cel tarziu ora 14.00, vineri - fara costuri suplimentare. 

                      Livrarea se face in aceiasi zi daca produsele se afla deja in stocul nostru sau in maxim 3 zile lucratoare  daca ele nu sunt pe stoc si vor trebui produse.

                      Transportul este asigurat in tara de catre Urgent Curier. Programul de livrari este intre orele 09:00 - 16:00.

                      Pentru comenzi mari de peste 300 kg efectuam transport paletizat prin intermediul firmei partenere PALLEX, caz in care transportul si valoarea marfii vor fi achitate in avans (pe baza unei proforme sau factura finala). 

                      Livrarea prin PALLEX se face in 2-3 zile lucratoare de la plata avansului. 

                      Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original.